tirsdag den 24. marts 2009

Stjernetræf for seje stjerner

Så er det tid at løfte sløret for lidt af stjernetræf'ets indhold.

Ole-ATP-Beyer har ganske rigtigt regnet ud hvor vi skal hen på stjernetræffet i år. Det bliver en helt-ud-i-vildmarken-oplevelse i Sverige. Vi starter kl 8.00 på Brønshøj Torv og kører derefter til Olofsström.



Efter en konkurrence på parkeringspladsen, har vi 4-5 timers kanosejlads foran os, inden vi lander ved shelter'ne. Undervejs vil vi lægge til på små øde øer, hvor vi skal kæmpe mod hinanden i en række helt nye dicipliner. Stjernetræf bliver hårdt på en helt anden måde i år. 3 dage i frisk luft, ude i vildmarken, er en udfordring i sig selv. Konkurrencerne bliver ikke hårde for bentøjet. Det bliver mere en kamp på snilde og teamspirit. Vi glæder os bla. til en god gang kanovolley.

Der er god grund til at se frem til hyggen og historierne ved bålet, mens mørket sænker sig over vildmarken - og til Jørgens helt fantastiske vildmarks-pandekager. (hvem tager cognac med?)

Lørdag sejler vi videre, og.... Søndag afleverer vi kanoerne om formiddagen og kører tilbage til Brønshøj torv.

Let røven, få indbetalt depositum på kr. 500.- (Husk nyt kontonr - findes her på siden). Der er bestilt 10 kanoer - så se at komme igang med at fylde dem op.

//Ulf, Kim og Poul

1 kommentar:

  1. Tryk på kommentar-linket under det enkelte indlæg. Skriv din kommentar. Vælg 'Navn/webadresse' eller 'Anonym' i foldud-menuen under tekstfeltet og tryk send din kommentar. Skriv evt. dit navn. Tryk 'Send kommentar'

    SvarSlet